SensorZone Core

SensorZone PWS Core is een op tags gebaseerd waarschuwingssysteem dat botsingen tussen mensen en zware machines aantoonbaar vermindert. Het systeem plaatst een configureerbare detectiezone rond een machine, die een alarm activeert als de zone wordt doorbroken door een tagdragende werknemer. Ons unieke drievoudige waarschuwingssysteem waarschuwt de bestuurder, de werknemer en de mensen in de omgeving, waardoor gedeelde verantwoordelijkheid voor veiligheid op de bouwplaats wordt gegarandeerd en positieve gedragsverandering wordt gestimuleerd.

In combinatie met ons op cloud gebaseerde Insights Platform kunnen we realtime informatie over de veiligheid op de bouwplaats leveren, zodat het hele bedrijf inzicht krijgt in de belangrijkste leidende veiligheidsindicatoren en risicogebieden of potentiële verbeterpunten kan identificeren.

Consistente dekking, wat er ook gebeurt

SensorZone PWS Core biedt configureerbare 360 graden dekking voor alle soorten machines. De tag-gebaseerde aard van het systeem betekent ook dat het geen zichtlijn of heldere weersomstandigheden nodig heeft om te werken, zodat werknemers in elke omgeving beschermd blijven.

Installatie binnen een uur

SensorZone PWS Core geeft prioriteit aan snelheid en installatiegemak, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Het systeem is in ongeveer een uur geïnstalleerd door iemand met technische basiservaring.

Het systeem wordt gevoed door de ingebouwde 12/24V voeding en wordt gemonteerd met magnetische of zuignappen, wat betekent dat er geen permanente wijzigingen aan de machine hoeven te worden aangebracht.

Ongeëvenaarde inzichten

Met het SensorZone Insights Platform kunt u gedetailleerde bruikbare inzichten bekijken voor elke machine, werknemer en uw site als geheel. Door de belangrijkste veiligheidsindicatoren te volgen en te controleren, is het mogelijk om problemen te identificeren en te verhelpen voordat er een incident plaatsvindt.


Telefonisch contact

Wilt u graag één van onze specialisten spreken? Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Alt titel
Harry Fokkens
Heeft u een vraag?

Neem contact op met Harry!