SensorZone Plus

SensorZone PWS Plus combineert het tag-gebaseerde Proximity Warning System van PWS Core en het Vision360-cameradetectiesysteem tot één allesomvattend on-site veiligheids- en gedragsveranderingssysteem. PWS Plus geeft u een volledig beeld van de veiligheid op uw locatie waar geen enkel ander standalone camerasysteem of waarschuwingssysteem bij in de buurt komt.

Hoe het werkt

  1. Camera's - Op alle voertuigen zijn high definition AI-camera's geïnstalleerd.
  2. Tags - Tags worden uitgedeeld en gedragen door iedereen op het terrein.
  3. Alerts - De bestuurder van het voertuig en de drager van de tag worden gewaarschuwd wanneer iemand de detectiezone van een voertuig binnengaat.
  4. Review - Analyseer de belangrijkste veiligheidsindicatoren voor uw site in realtime.

Elimineert dode hoeken in alle omgevingen

Door gebruik te maken van een combinatie van camera's en tags worden dode hoeken op de werkplek effectief geëlimineerd. Ongeacht de weersomstandigheden of temperatuur, de obstakels in uw werkomgeving of als mensen onder de grond werken, PWS Plus zorgt ervoor dat mensen worden gedetecteerd en gewaarschuwd als ze te dicht bij een voertuig komen.

Ontvang video's op aanvraag voor geavanceerde evaluatie na het evenement

Telkens wanneer iemand de detectiezone van een voertuig binnenrijdt, legt de camera een video van de gebeurtenis vast en koppelt deze aan het unieke ID-nummer van de tag. De beelden worden vervolgens gesynchroniseerd met het Insights Platform in de cloud, zodat u het veiligheidsgedrag van individuele systeemgebruikers kunt controleren en een volledig beeld krijgt van gevaarlijke of bijna-ongelukken.


Telefonisch contact

Wilt u graag één van onze specialisten spreken? Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Alt titel
Hans Lauffer
Heeft u een vraag?

Neem contact op met Hans!