Onze uitdaging ligt in de mogelijkheid om veiligheid betrouwbaar en eenvoudig te maken

Over ons

Wij willen u grip op veiligheid bieden. Wij geloven dat de factoren EENVOUD in gebruik en BETROUWBAARHEID hierin van grote invloed zijn. Incentec ontwikkeld "State of the Art" producten met ongekend veel mogelijkheden maar zeer eenvoudig en betrouwbaar in gebruik. Daarnaast zullen wij altijd op zoek blijven naar nieuwe mogelijkheden om uw werkomgeving nog veiliger te maken. Hierin zien wij een belangrijke rol in samenwerking met zowel de opdrachtgevers als de productontwikkelaars.

Waarom doen we het

Onze uitdaging ligt in de mogelijkheid om veiligheid betrouwbaar en eenvoudig te maken. Dit doen we door onze, in eigen beheer, ontwikkelde oplossingen met de beste producten in de markt samen te laten werken.

Alt titel

SiteProtect installatie in het hoofdkantoor van Shell

Voor het hoofdkantoor van Shell in Den Haag hebben wij SiteProtect mogen installeren als tijdelijke oplossing. SiteProtect ontwikkeld en assembleert de producten geheel in eigen beheer. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 1 miljoen eenheden verkocht. SiteProtect is toonaangevend door de hoge mate van betrouwbaarheid en innovatie. Wij luisteren graag naar uw eisen en wensen op gebied van veiligheid op uw bouwplaatsen of evenementen terreinen. Samen vinden wij betrouwbare en toepasbare oplossingen.

Hans Lauffer
Heeft u een vraag?

Neem contact op met Hans!