SensorZone Vision360

SensorZone Vision360 is een cameragebaseerd bestuurdersassistentiesysteem dat het situationeel bewustzijn van voertuigbestuurders in dynamische omgevingen verbetert. Het systeem maakt gebruik van high definition AI-camera's om bestuurders te helpen bij het detecteren van voetgangers die tijdens het rijden te dicht bij het voertuig komen, zodat ze preventief kunnen ingrijpen voordat er een incident plaatsvindt.

Bescherming voor alle soorten voertuigen

Het Vision360-camerasysteem is compatibel met alle soorten voertuigen en kan op maat worden gemaakt voor volledige 360-dekking of dekking van voor- en achterzijde. Hieronder staan voorbeelden van hoe de technologie kan worden gebruikt op een selectie van veelgebruikte voertuigen.

360 graden dekking

Een oplossing met vier camera's voor een uitgebreide dekking van 360 graden. Geschikt voor machines zoals graafmachines, laders, dozers, verreikers en rupskranen.

Dekking voor en achter

Een oplossing met twee camera's voor machines waarbij alleen aan de voor- en achterkant dekking nodig is.Geschikt voor machines zoals verdichters, trucks, walsen, dumpers en graders. 

AI gebruiken om incidenten tussen mensen en machines te voorkomen

Hoogwaardige AI-camera's kunnen voetgangers herkennen en de bestuurder op de hoogte stellen van hun aanwezigheid in de buurt van het voertuig. De camera's tekenen een kader rond de gedetecteerde werknemer, dat een andere kleur krijgt afhankelijk van de afstand tot het voertuig.

Dode hoeken voor voertuigbestuurders elimineren

Wanneer voertuigen op locatie worden gebruikt, ontstaan er vaak dode hoeken voor de bestuurder en neemt het gevaar voor de omringende werknemers toe. De AI-camera's van Vision360 elimineren deze dode hoeken door de bestuurder te allen tijde een volledige dekking van 360 graden rondom het voertuig te bieden.

Integratie met SensorZone PWS voor ultieme veiligheid op locatie

Voor het eerst in de branche kunt u elk bestaand Vision360-systeem upgraden naar PWS Plus en krijgt u volledige integratie met het SensorZone Proximity Warning System. Deze ongeëvenaarde combinatie van tag- en camerasystemen geeft u een compleet beeld van de activiteiten op uw bouwplaats en is een doorbraak op het gebied van veiligheid op het bouwterrein.


Telefonisch contact

Wilt u graag één van onze specialisten spreken? Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Alt titel
Hans Lauffer
Heeft u een vraag?

Neem contact op met Hans!