Covid-19 test sites

Covid-19 test sites

Cygnus is geselecteerd om zijn Cygnus draadloos alarmsysteem te leveren aan ongeveer 50 COVID-19 stand-alone testlocaties in Engeland. Premier Modular is de modulaire bouwspecialist die verantwoordelijk is voor het installeren van 50 zelfstandige COVID-19-testlocaties in Engeland, van Inverness tot Portsmouth, als onderdeel van de nationale inspanning om de NHS te ondersteunen bij het vergroten van de testcapaciteit.

Binnen zes uur na de eerste bestelling installeerde Cygnus haar brandmelderalarmen en rookmelders op de eerste testlocatie die werd geleverd door Premier, die zich in Bolton bevond.

Matthew Trigwell, Sales Director bij Cygnus, zegt: “Het is een voorrecht om met Premier Modular samen te werken om brandveiligheidsapparatuur te leveren aan deze cruciale testlocaties. Het Cygnus alarmsysteem biedt een ideale oplossing voor projecten die een snelle doorlooptijd vereisen dankzij de snelheid van installatie en het gebruiksgemak van dit tijdelijke branddetectie- en alarmsysteem.

"Het is nog een voorbeeld van hoe het Cygnus draadloze systeem ideaal is voor alle tijdelijke locaties om zowel mensen als eigendommen te beschermen."

Elgan Roberts, Contracts Manager bij Premier Modular, voegt eraan toe: “We werken al vele jaren met Cygnus, en dus waren we ervan overtuigd dat zij de perfecte partner waren om het Cygnus alarmsysteem te leveren. Het draadloze alarmsysteem is betrouwbaar en flexibel, en we twijfelen er niet aan dat het zal zorgen voor verbeterde brandveiligheid op alle COVID-19-testlocaties die we in Engeland installeren. "


Klant sinds 2021
Hans Lauffer
Heeft u een vraag?

Neem contact op met Hans!